Droge huid

Een droge huid is 1 van de 4 huidtypes. Voelt de huid vaak trekkerig aan? Vooral na het douchen en zijn de poriën overal klein? Dan heb je waarschijnlijk een droog huidtype. Deze huid heeft altijd behoefte aan voeding ook wel vetten genoemd. De huid maakt dit zelf te weinig aan. In tegenstelling tot een vette huid. Vocht is ook zeker een ingrediënt wat de droge huid goed kan gebruiken. Geef je dat niet, dan kan het al gauw overgaan in een gevoelige huid en kunnen invloeden van buitenaf makkelijk binnendringen. Naast goed reinigen met een zachte reiniging, zijn volle crèmes dan zeer aan te raden.
Tijdens het intakegesprek en huidanalyse kunnen we dit vaak goed zien. We stemmen de behandeling en producten hierop af. De behandeling is een goed begin maar het wordt sterk aangeraden om deze ingrediënten ook thuis te gebruiken. Anders gaat het effect van de behandeling snel verloren. En dat is natuurlijk zonde.

Behandelingen

Hierbij een overzicht van alle behandelingen die de droge huid weer kunnen voeden zodat de huid weer comfortabel en zacht aanvoelt.