Losse behandeling
€ 40
30 minuten
Tijdens schoonheidsbehandeling
€ 20
20 minuten
In kuurverband
€ 300
10 behandelingen - 30 minuten

Bindweefselmassage

Deze dieptemassage is een intensieve massage van het bindweefsel waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Het resultaat is een stevige, gladde, soepele huid doordat er een betere huidstofwisseling en een betere doorbloeding in de huid plaatsvindt.

 

Doordat we het onderhuidse bindweefsel masseren, gaat het bindweefsel zich herstellen en collageen aanmaken. Het resultaat is natuurlijke huidvernieuwing en dus versteviging van de huid.

 

Door deze massage te combineren met de technieken van als Microdermabrasie, Microneedling of met Fruitpeelings kunnen we een unieke behandelingskuur voor jou samenstellen.

 

Heb jij één van de volgende huidbeelden? Dan ben jij echt geholpen met een bindweefselmassage!

  • Littekens
  • Acne, vale huid, sebostase huid
  • Rimpels, plooien
  • Striae
  • Voor- en nabehandeling van cosmetisch chirurgische ingrepen
  • Cellulitis

 


Bindweefsemassage is goed te combineren met andere behandelingen. Dan is het een goede trainig voor de huid. U kan er de behandeling een mooie upgrade mee geven.

 

Wilt u echt een langdurig en optimaal effect? Dan raden wij een kuur aan van 10 behandelingen. Dit zijn 10 behandelingen in het liefst zo kort mogelijke tijd. Ongeveer 6 weken. U merkt direct verbetering maar de huid heeft een paar maanden de tijd nodig om het juiste resultaat te bereiken Het beste effect is na een paar maanden pas echt goed zichtbaar.