Welkom bij Beauty in You!

Fijn dat je voor ons gekozen hebt. Wij staan graag voor kwaliteit, en die kan naar onze mening alleen met een goed kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking luisteren we eerst goed naar wat jouw wens als klant is. Daarna gaan we de huid goed analyseren. Met het blote oog en daarna ook met onze Derma Visualiser. (huidanalyse apparaat) Aan de hand daarvan gaan we kijken welke  behandeling voor jou het meest geschikt is en waar we de beste resultaten mee kunnen boeken. Dit kan ook een combinatie van behandelingen zijn of behandelingen in de vorm van een kuur.

 

Hierna gaan we behandelen. Tijdens de behandeling leggen we goed uit wat we gaan doen en waarom. Bij het beste advies hoort ook een product advies.

 

We werken met de producten van Babor uit Duitsland. Al 65 een marktleider op het gebied van huidverzorging. Met dit merk kunnen wij elke behoefte van de huid verzorgen.

Alle behandelingen van Babor vind u onder de knop bij behandelingen.

Tevens werken wij ook met een aantal huidverbeteringsapparaten om heel doelgericht te werken. Waaronder: GlowSkin O2 en RF, MicroNeedling, Microdermabrasie en Peelingen. Dit kan u vinden onder de knop Behandelingen.

 

U kan dus direct via de behandelingen zoeken naar de juiste behandeling maar misschien vind u het lastig om direct een behandeling te kiezen. Daarom hebben wij alle behandelingen ook onderverdeeld in Huidklachten.
We hebben de meest voorkomende huidklachten voor u op een rijtje gezet.
Aan de hand daarvan kun je ook kiezen welke behandeling het beste bij jou past.

 

Je hoeft natuurlijk niet gelijk te kiezen. Bij onze kennismaking kunnen we alles nog bespreken.

 

Kijk gerust even rond op onze site en hopelijk kunnen we daarna echt kennismaken in onze salon op het Paulusplein in Dordrecht.

 

Met vriendelijke groet,

Ilona, Lindsey en Willy.

Kennismakingsbehandelingen

Quick behandeling
€ 30
Reiniging, peeling, epileren, serum, dagcreme - 30 minuten
Basis behandeling 
€ 55
Reiniging, peeling, poriën ontleden, epileren, masker, dagverzorging - 60 minuten
De luxe behandeling
€ 67,50
Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, poriën ontleden, epileren, ampul, massage, masker, dagverzorging - 90 minuten
Intense behandeling
€ 75
Aanvullende energie crash naar de behoefte van de huid - 90 minuten