Massage

Voet/ beenmassage

Dit is een ontspannende massage voor de onderste ledenmaten. Deze massage is alleen te boeken of bij een pedicure behandeling. Deze behandeling duurt 30 minuten.

 

Triggerpointmassage

We hebben allemaal wel eens voet en been klachten, vaak wimpelen we dat af als normaal. Maar krampen, gevoelloosheid, stijfheid, oedeem en tintelingen kunnen we behandelen met een op maat gemaakte drukpuntmassage. We ontspannen de spieren en zetten energiebanen weer open. Door middel van een combinatie van Oosterse en Westerse massages. Echt perfect voor iemand met klachten waarvan u dacht nooit meer af te komen.

 

Voetreflexmassage

Bij een Voetreflexmassage draait het om de meridianen van het lichaam en de voeten. Alle delen van het lichaam zijn verbonden via drukpunten met de voeten. Door die drukpunten te masseren, zetten we als het ware het hele lichaam weer aan het werk. Hierdoor kunnen bepaalde klachten in het lichaam verbeteren.
Bij Beauty in You geven we een korte ontspannende drukpuntmassage van ongeveer 15 minuten. Deze behandeling is alleen als extra te boeken bij een pedicure behandeling.

Voet/ beenmassage
€ 22,50
Triggerpointmassage 1e behandeling
€37,50
Triggerpointmassage 2e en 3e behandeling
€27,50
Voetreflexmassage
€15