0627564724 schoonheid/ 0616782323 pedicure info@beautyinyou.nl

Over Babor

Sinds 1956 is BABOR een internationaal toonaangevend merk van professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familie bedrijf. Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen vertrouwd BABOR al sinds de oprichting op de expertise MADE IN GERMANY. De gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats op het hoofdkwartier in Aken. Waardoor de kwaliteitsbelofte kan worden gewaarborgd.

 Inmiddels is BABOR vertegenwoordigt in 70 landen met meer dan 100.000 skincare experts die werken met dit mooie en innoverende merk en is dan ook DE nummer 1 in professionele cosmetica van Europa.
Ik mag dan ook met trots melden dat ik sinds 4 jaar de status EXELENT INSTITUUT heb. Om dit te behalen moet ik voldoen aan strenge eisen en ben ik verplicht ook altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen van Babor en de beauty branche.

Het begon allemaal in 1955 met de ongeëvenaarde HY-ÖL, ontwikkeld door DR. BABOR. De huidreiniging op basis van natuurlijke oliën. Dit legde de basis voor talrijke bekroonde verzorgingsinnovaties. Dhr. Vossen ontwierp de beauty startup en haalde het bedrijf naar Aken. De familie Vossen maakte van het idee van de wetenschapper een wereldwijd merk.

 De wetenschap is tot op de dag van vandaag de basis van het BABOR DNA. Een groot icoon in het BABOR assortiment is de ampul. Het bevat precies de perfecte dosis aan werkstoffen, zodat 2 milliliter al direct een zichtbaar effect heeft.

The Green Agenda.

Voor Babor is duurzaamheid onderdeel van de corpotate-filosofie. The green agenda bevat drie prioriteiten: CO2, verpakking en ingredienten.

 Het doel is niet alleen CO2 compenseren maar ook actief verwijden. Het hoofdkantoor in Aken is al sinds 2014 CO2 neutraal. Sinds 2020 heeft BABOR een klimaatneutrale corporate carbon footprint en product carbon footprint. Alle emissies die nog niet kunnen worden vermeden worden gecompenseerd.

Green Packaging.

Alle BABOR verpakkingen moeten 100 % recyclebaar zijn en het gebruik van plastic wordt met 30 % gereduceerd. Vandaag de dag gebruikt BABOR in zijn verpakkingen geen vulstof van plastic en past FSC gecertificeerd papier toe, wanneer er papier wordt gebruikt. Momenteel ontwerpen verpakkingsontwikkelaars de eerste verpakkingen van recyclebaar materiaal. Ze zien waar mogelijk af van het omwikkelen van de producten met cellofaan en denken na over de verzenddozen.

 Clean Ingredients

Alle recepturen worden  vrij van microplastische deeltjes en milieu kritische polymeren ontwikkeld. Bij grondstoffen waarvan de herkomst discutabel is, wordt omgeschakeld naar gecertificeerde goederen en alternatieven. 

#Baborlovesourplanet

 

 

Babor

Al onze behandelingen worden met BABOR producten gegeven. Zo ook onze kennismakingbehandelingen. Hieronder staan al onze huid verbeterende behandelingen. Ze bevatten allemaal hoogwaardige ingrediënten voor iedereen die wat meer vraagt van een schoonheidsbehandeling.

Sinds 2006 werk ik met het huidverzorgingsmerk BABOR. In al die tijd is het met mij meegegroeid en ontwikkeld. Het vormt de basis van al mijn behandelingen.
Ik kan hier dan ook ieder huidtype en probleem mee behandelen. De verschillende verzorgingslijnen helpen mij daarbij.

Cleansing 
Reinigingslijn voor elk huidtype.

Skinovage
Huidverzorgingslijn op elk huidtype afgesteld.

Ampoulles
Beauty elixers voor elke behoefte van de huid.

Dr BABOR
Cosmeceuticals met oplossingsgerichte werkwijze.

Dr Babor Pro
Huidverzorgingstherapie, precies afgestemd naar behoefte en wensen van ieder individMet gebruik van essentiële en pure ingrediënten.

HSR
High Skin Refiner. Anti Aging lijn voor de verslapte huid.

Reversive
High performance anti Aging lijn voor een geperfectioneerde jeugdige teint.

Essential Care
Verzorgingslijn voor de jonge huid en meer vraagt van zijn crème.