Al onze behandelingen worden met BABOR producten gegeven. Zo ook onze kennismakingbehandelingen. Hieronder staan al onze huid verbeterende behandelingen. Ze bevatten allemaal hoogwaardige ingrediënten voor iedereen die wat meer vraagt van een schoonheidsbehandeling.

Precise Experience Treatments.

Cleanformance
€ 65
Vegan behandeling voor een gezonde uitstraling - 60 minuten
Repair Cellular
€ 87,50
Voor de gestreste huid die behoefte heeft aan regeneratie - in het bijzonder voor de voor- en nazorg na cosmetische ingrepen, esthetische ingrepen, fruitzuurpeelings en na intensieve behandelingen met apparaten - 90 minuten
Lifting Cellular
€ 87,50
Voor zichtbare ouderdomsverschijnselen zoals rimpels, verlies van elasticiteit en contourverschuiving - 90 minuten
Refine Cellular
€ 77,50
Voor een onregelmatige huid met grove poriën, een ongelijkmatige huidskleur en een vermoeide teint - 75 minuten
Hydro Cellular
€ 77,50
 Voor de ernstig gedehydrateerde huid - 75 minuten
Calmimg Cellular
€ 75
 Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid.
Purity Cellular
€ 77,50
Voor acute en stress gerelateerde onzuiverheden van de huid - 90 minuten
Brightening Cellular
€ 75
Voor onregelmatige en ongelijke pigmentaties - 60 minuten

Babor Anti Aging Treatments

Hsr Lifting
€ 90
Intense liftend voor huiden met rimpels en verlies aan elasticiteit - 90 minuten
Reversive treatment
€ 105
Intense liftend voor huiden met rimpels en verlies aan elasticiteit - 120 minuten

Babor

Sinds 2006 werk ik met het huidverzorgingsmerk BABOR. In al die tijd is het met mij meegegroeid en ontwikkeld. Het vormt de basis van al mijn behandelingen.
Ik kan hier dan ook ieder huidtype en probleem mee behandelen. De verschillende verzorgingslijnen helpen mij daar bij.

Cleansing 
Reinigingslijn voor elk huidtype.


Skinovage
Huidverzorgingslijn op elk huidtype afgesteld.


Ampoulles
Beauty elixers voor elke behoefte van de huid.


Dr BABOR
Cosmeceuticals met oplossingsgerichte werkwijze.

 

Dr Babor Pro
Huidverzorgingstherapie, precies afgestemd naar behoefte en wensen van ieder individu.

Met gebruik van essentiële en pure ingrediënten.


HSR
High Skin Refiner. Anti Aging lijn voor de verslapte huid.

 

Reversive
High performance anti Aging lijn voor een geperfectioneerde jeugdige teint.

 

Essential Care
Verzorgingslijn voor de jonge huid en meer vraagt van zijn crème.

 

Age ID
Hoogwaardige make up lijn.

Sinds 1956 is BABOR een internationaal toonaangevend merk van professionele cosmetica en tot vandaag de dag een familie bedrijf. Om aan de hoogste eisen van zijn klanten te voldoen vertrouwd BABOR al sinds de oprichting op de expertise MADE IN GERMANY. De gehele afdeling onderzoek, ontwikkeling en productie vindt uitsluitend plaats op het hoofdkwartier in Aken. Waardoor de kwaliteitsbelofte kan worden gewaarborgd.

 

Inmiddels is BABOR vertegenwoordigt in 70 landen met meer dan 100.000 skincare experts die werken met dit mooie en innoverende merk en is dan ook DE nummer 1 in professionele cosmetica van Europa.

Ik mag dan ook met trots melden dat ik sinds 4 jaar de status EXELENT INSTITUUT heb. Om dit te behalen moet ik voldoen aan strenge eisen en ben ik verplicht ook altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen van BABOR en de Beauty Branche.

Lees meer over de geschiedenis

Het begon allemaal in 1955 met de ongeëvenaarde HY-ÖL, ontwikkeld door DR. BABOR. De huidreiniging op basis van natuurlijke oliën. Dit legde de basis voor talrijke bekroonde verzorgingsinnovaties. Dhr. Vossen ontwierp de beauty startup en haalde het bedrijf naar Aken. De familie Vossen maakte van het idee van de wetenschapper een wereldwijd merk.

 

De wetenschap is tot op de dag van vandaag de basis van het BABOR DNA. Een groot icoon in het BABOR assortiment is de ampul. Het bevat precies de perfecte dosis aan werkstoffen, zodat 2 milliliter al direct een zichtbaar effect heeft.

 

The Green Agenda.

Voor Babor is duurzaamheid onderdeel van de corpotate-filosofie. The green agenda bevat drie prioriteiten: CO2, verpakking en ingredienten.

 

Het doel is niet alleen CO2 compenseren maar ook actief verwijden. Het hoofdkantoor in Aken is al sinds 2014 CO2 neutraal. Sinds 2020 heeft BABOR een klimaatneutrale corporate carbon footprint en product carbon footprint. Alle emissies die nog niet kunnen worden vermeden worden gecompenseerd.

 

Green Packaging.

Alle BABOR verpakkingen moeten 100 % recyclebaar zijn en het gebruik van plastic wordt met 30 % gereduceerd. Vandaag de dag gebruikt BABOR in zijn verpakkingen geen vulstof van plastic en past FSC gecertificeerd papier toe, wanneer er papier wordt gebruikt. Momenteel ontwerpen verpakkingsontwikkelaars de eerste verpakkingen van recyclebaar materiaal. Ze zien waar mogelijk af van het omwikkelen van de producten met cellofaan en denken na over de verzenddozen.

 

Clean Ingredients

Alle recepturen worden  vrij van microplastische deeltjes en milieu kritische polymeren ontwikkeld. Bij grondstoffen waarvan de herkomst discutabel is, wordt omgeschakeld naar gecertificeerde goederen en alternatieven. 

#Baborlovesourplanet