Hallo wij zijn Willy Buwalda en Ilona Groeneweg. Moeder en dochter.

Gepassioneerd in ons vak. Sinds 2005 werken we met veel lol en plezier in onze salon aan het Paulusplein in Dordrecht. In deze gezellige salon werken we samen met Dames Kapsalon Kees Groen en Kapsalon Salon P.


We willen ons graag onderscheiden door vaktechnisch altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Ons vak is altijd in beweging en dat maakt het ook nooit saai.


Daarom volgen we vaak cursussen en werken we met de nieuwste apparatuur.

Beauty- en pedicure specialist Ilona Groeneweg

Historie

In 1999 ben ik op 16-jarige leeftijd begonnen aan mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste en pedicure bij het ROC Zadkine in Rotterdam. Daarnaast heb ik toen ook mijn AOV (algemene ondernemingsvaardigheden) opleiding gedaan. Drie jaar later was ik voor mijn opleidingen geslaagd! Tussendoor heb ik de cursus voetrelfexmassage gedaan. Na die 3 jaar ben ik gelijk verder gegaan met de vakopleiding voor visagie, bij Mieke Petiet in Amsterdam.

 

In 2004 heb ik Beauty in You opgericht. Alles uitgedacht aan de keukentafel bij mijn moeder. Hier had ik inmiddels ook een thuissalon ingericht. Toen mijn moeder haar pedicure opleiding had afgerond, is zij mede eigenaresse van Beauty In You geworden en werken we inmiddels al vele jaren met plezier samen. Samen hebben we de opleiding voor de diabetische en reumatische voet gevolgd.

 

Na een groeiend succes hebben we besloten om ons te vestigen bij dameskapsalon Kees Groen in Dordrecht. Hier hebben we 2 mooie ruimtes waar we de behandelingen kunnen geven.

Specialisatie

Mensen vragen mij wel eens wat ik de leukste behandeling vind. Eigenlijk vind ik het combineren van verschillende behandelingen het leukst! Zo kan ik per persoon kijken wat voor behandeling het beste bij de huid past en kan ik alle technieken toepassen.

 

Ik heb me verdiept in dermatologie voor schoonheidsspecialisten en bindweefselmassage, naast mijn specialisatie in de diabetische en reumatische voet.

 

Om een totaalpakket te kunnen bieden, heb ik mij gericht op huidverbetering. Door de combinatie van mijn kennis, producten en apparaten zoals Radio Frequentie, Microdermabrasie, Micro Needling en IPL kan ik nu de perfecte behandeling voor huidverbetering bieden!

Pedicure specialist Willy Buwalda

Door het enthousiasme van Ilona ben ik in januari 2004 begonnen met de opleiding tot pedicure. In mei 2005 ben ik geslaagd en sindsdien doe ik dit werk met veel plezier!

 

Daarna ben ik gelijk de opleiding voor de diabetische en reumatische voet gaan doen, samen met Ilona. Door regelmatig workshops en cursussen te volgen, blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in ons vakgebied. Zo heb ik bijvoorbeeld de cursus Triggerpoint massage gevolgd. Zo kan ik mensen met onverklaarbare onderbeenklachten ook behandelen!

 

Inmiddels hebben we samen een lekker drukke salon. Waar we met veel passie en plezier onze klanten behandelen.