0627564724 schoonheid/ 0616782323 pedicure info@beautyinyou.nl

Fruitzuurpeeling

Wat is een TheraPro Peeling?

Thera pro Peeling is een intensieve huidverbeterende behandeling d.m.v.
fruitzuren (AHA’s) die een peelende werking hebben op de huid.
Met als doel de opnamecapaciteit van de huid te verbeteren en het glad maken
van het huidoppervlak. Tevens stimuleert het de huidvernieuwing en de aanmaak van collageen in de huid.
Met als eindresultaat een gladde, stevige en stralende huid.

Dit alles wordt ondersteund door het gebruik van sterke en pure serums.
Hierdoor kunnen we elk huidtype met een doelgericht resultaat behandelen.
Denk aan grove poriën, rimpels, verslapte huid en pigmentvlekken.

Kuurverband

Het beste resultaat krijgt u door de behandeling in kuurverband te doen.

Bij de eerste behandeling doen we een test met een 10% AHA peeling.
Aan de hand van deze reactie bepalen welke sterkte we in de kuur gaan gebruiken.
Voor thuis koopt u de producten. Dit zijn 4 standaard producten die we altijd adviseren en naast deze producten kiezen we een specifiek product om het probleem op te lossen die u graag behandeld ziet. Bijvoorbeeld vitamine A om de huid te verfijnen en te verstevigen.
Dit alles wordt tijdens de behandeling goed aan u uitgelegd. U krijgt ook een schema mee naar huis waar alles op beschreven staat hoe en wanneer u het moet gebruiken.

Wij zijn van mening dat dit de juiste werkwijze is om de huid diep te Peelen. Wanneer de huid diep wordt gepeeld, worden de bovenste huidlagen verwijderd. Als we de huid daarna niet beschermen tegen de zon en invloeden van buitenaf dan beschadigen we de huid in plaats van dat we hem verbeteren. Daarom is het zeer belangrijk dat we een goede zonnebrand gebruiken om de huid optimaal te beschermen.

 Een peeling onttrekt heel veel vocht aan de huid. Deze moet weer bijgevuld worden. Het beste kan dat met hyaluronzuur. Hoe beter de huid vocht vast houd des te beter de huid zich kan herstellen. Het beste is ook om het peelingproces thuis vast te houden en thuis daarmee verder te gaan. Dit doen we doormiddel van een nachtpeeling. Alle andere nachten moet de huid worden voorzien van een goed nachtverzorging die de huid weer energie geeft voor de volgende dag.

Boek je een kuur van minimaal 3 behandelingen dan krijg je 10% korting op de behandeling en 20% korting op de producten die je gebruikt tijdens de kuur.