0627564724 schoonheid/ 0616782323 pedicure info@beautyinyou.nl

Microneedling

Micro needling is een behandeling waarbij met behulp van de Dermapen, kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Dit stimuleert de huid om zich op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Een behandelingen met de Dermapen is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig intact. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan de individuele behoeften van huid.  Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, kunnen hierdoor worden aangepakt.

De Dermapen wordt o.a toegepast voor de verslapte en verouderde huid, fijne lijntjes en rimpels, specifieke lijnen op de bovenlip, vergrote poriën, striae, littekens, na acne en alopecia. 

Verloop van de behandeling

Voor de behandeling hebben we eerst een uitgebreid intake gesprek. Hier bespreken we jouw wensen: de te behalen resultaten, het verloop van de behandeling en de nazorg.

 

  1. De behandeling wordt uitgevoerd met de Dermapen. Als tussenstof hebben we ook verschillende werkstoffen die afgestemd worden op de huid en het doel dat we willen bereiken. Ter afsluiting krijg je een masker. De huid zal er fris, stralend en verstevigt uitzien.
  2. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en het behandelde gebied zal de huid er na de behandeling roze/ rood uitzien en warm aanvoelen. De warmte zal na enkele uren afnemen, maar de roodheid kan enkele dagen aanhouden. De huid is na de behandeling tijdelijk extra kwetsbaar. Dit betekent dat je tot 48 uur na de behandeling, zonlicht en andere warmtebronnen zoals de zonnebank of sauna moet vermijden. Gedurende 4 weken na de behandeling moet de huid goed beschermd worden tegen de zon met een zonnecrème met SPF 30. Gebruik na de behandeling en tussen de behandelingen in de geadviseerde producten van de schoonheidsspecialiste. Dit adviseren we omdat de huid zeer behoeftig is aan rijke werkstoffen en we de huid goed moeten ondersteunen in het herstel proces.
  3. Na gemiddeld 4 tot 6 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. De vorming van nieuw collageen is een proces dat 6 tot 9 maanden duurt. Het resultaat zal een zichtbare verbetering zijn van de huidstructuur en stevigheid van de huid.