0627564724 schoonheid/ 0616782323 pedicure info@beautyinyou.nl

Visagie

Make up kan je maken of kraken! Iemand die make up verkeerd gebruikt kan volledig het verkeerde signaal afgeven. Als make up goed gebruikt wordt maakt het de persoon aantrekkelijker, althans dat is de bedoeling.
Daarom is de juiste techniek belangrijk om het beste resultaat te verkrijgen. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Met een paar slimme trucs komt je een heel eind.

Ik ben gediplomeerd visagiste en heb een passie om mensen mooi te maken. Met make up is het de bedoeling om je mooiste punten naar voren te laten komen. Met het Babor Face Design make up systeem lukt het om in een paar stappen het juiste resultaat te verkrijgen. Deze uitleg kan ik u uiteraard geven.
Als je gaat trouwen wil je er op je best uitzien. Je koopt de mooiste jurk en je voelt je geweldig. Dat wil je ook uitstralen. Door een mooie make up zal je dat ook de hele dag doen.
Bij Beauty in You kijken we eerst wat uw wensen zijn en wat het beste bij u past. Door middel van een proef make up komen we daar samen achter. Op de grote dag zelf kom ik bij u langs om het plaatje compleet te maken.

Lash Volume Lifting

Wil je s ’morgens al direct wakker worden met de perfecte oogopslag? En dat met je natuurlijke wimpers?
Dan is de Lash Volume Lifting behandeling echt iets voor jou!

Lash Volume Lifting, afgekort LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Doordat we de wimpers ook verven hebben de wimpers ook gelijk een intense kleur.

De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent, waar rollers of tangen bij worden gebruikt. Bij LVL maken we gebruik van siliconen pads, daarmee worden wimpers vanaf de wortel gelift.
De prachtige vorm blijft minimaal 6 tot 9 weken behouden.

Ben je allergisch voor de lijm die bij wimperextensions gebruikt wordt? Dan is LVL de perfecte oplossing omdat het niet schadelijk is voor de wimpers of de huid. Het is daardoor een zachte en veilige behandeling, geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Ook heeft het weinig onderhoud nodig.